About Anna

About Anna

While living in beautiful countryside of Finland in Siuntio I’m always inspired by the colors and light in nature around me as well as the nature of a human. I believe in art and its possibilities to heal, empower and see deeper.

As a mother of three boys and a special education teacher I am a specialist in hope, growth and love. As a theologian I’m trying to display the spiritual side of the world. And all of this are something that my art is about.

I believe in passion. I believe that we are ment to create, express ourselves and be seen and accepted as we are. Art is my passion.

Asun Siuntiossa, keskellä kauneinta maaseutua ja luontoa. Ympäröivän luonnon värit ja valo ovatkin minulle ehtymätön inspiraation lähde. Myös ihmisenä elämisen monet puolet ja rikas sisäinen maailma kuvastuu töistäni. Uskon taiteen mahdollisuuksiin parantaa, vahvistaa ja nähdä asioita, joita muuten emme huomaa.

Kolmen pojan äitinä ja erityisopettajana koen itseni lähinnä toivon, kasvun ja rakkauden asiantuntijana. Teologi minussa tutkii elämän henkistä ulottuvuutta ja mysteeriä. Ja kaikkea tätä on myös taiteeni.

Uskon intohimoon. Uskon, että meidän on tarkoitus luoda, ilmaista itseämme ja tulla nähdyksi ja hyväksytyksi juuri sellaisena kuin olemme. Taide on minun intohimoni ja tapani elää.